Kedves Látogatónk!


Köszöntjük Önt a Puskovitz család vendégeinek pihenését és aktív kikapcsolódását szolgáló weboldalán!


Nagy örömünkre szolgál, hogy látogatást tesz családunk weboldalán, amely a Balaton régió, egész évben üzemelő és pihenést nyújtó siófoki szálláshelyeiről ad tájékoztatást.

Szálláshelyeink Magyarország legdinamikusabban fejlődő városában, Siófok szívében, a Balaton vízpartjától maximum 20-100 méterre találhatók a város szebbik, nyugodtabb városrészén, az úgynevezett Aranyparton.


A Balaton, Közép-Európa legnagyobb édesvizű tava, minden évszakban más-más arcával nyűgözi le az ide látogatókat, és megannyi feledhetetlen élménnyel ajándékozza meg az arra fogékonyakat.

A Puskovitz család szálláshelyei romantikus menedéket, kényeztető pihenést biztosítanak vendégeinek, akik a mindennapok feszített ritmusából érkeznek hozzánk.

Weboldalunkon részletes tájékoztatást kaphatnak szálláshelyeink szolgáltatásairól, felszereltségéről, aktuális csomagajánlatainkról és a környékben található pihenést szolgáló aktív kikapcsolódási lehetőségekről.

Bízunk benne, hogy weboldalunk felkelti érdeklődésüket szálláshelyeink iránt, és személyesen is meggyőződnek majd arról, hogy nem csak a virtuális, hanem a valóságban is mennyi lehetőséget tudunk Önöknek nyújtani az aktív kikapcsolódáshoz, pihenéshez, felüdüléshez esetleg kisebb rendezvényeik lebonyolításához.

Természetesen az Önök megkeresésére szívesen szolgálunk bővebb információval, illetve igényeik szerint személyre szóló ajánlatot is kidolgozunk.

Reméljük, hogy Önt és kedves Családtagjait, Barátait is mihamarabb vendégeink között üdvözölhetjük!

Üdvözlettel!
Puskovitz család

 

 
© copyright 2011 - minden jog fenntartva - www.siofokszallas.info