Fenyves Vendégház

8600 Siófok, Soós Lajos utca 4/a.

Fenyves Vendégház

Egy csendes és barátságos szállás a part közelében

Miben jó a Fenyves Vendégház?

Erre a kérdésre nagyon egyszerű és határozott választ lehet adni: mindössze 200 méterre, azaz nagyjából 2-3 perc sétára van a szabadstrandtól!

Ha családdal, különösen kisgyerekkel érkezel Siófokra, akkor ennél nem sok ideálisabb szálláshelyet találhatsz, hiszen még autóba se kell szállnotok, minden gond nélkül gyalog is megközelíthető a Balaton.

Nincs parkolóhely-vadászat, nincs parkolójegy, nincs stresszelés az autó miatt, akkor jöttök-mentek a tó és a szállás között, amikor nektek tetszik, és még az ebédhez vagy vacsorához is megihatsz egy pohár zamatos balatoni bort!

Továbbá a bevásárlási lehetőség és Siófok szórakozó központjaként számon tartott Petőfi sétány is két kilométeren belül van, szóval kijelenthetjük: a Fenyves Vendégháztól semmi sincs messze.

Mit kínál a Fenyves Vendégház?

Vendégházunk összesen 3 lakóegységre van felosztva, természetesen mindegyik rendelkezik alapfelszereltséggel: saját fürdőszoba, televízió, ingyen Wi-Fi, és igény szerint 2000Ft/klíma/éjszaka felárért beüzemelhető légkondicionálás.

Ezek mellett persze mindegyiknek megvannak az egyedi tulajdonságai.

A két hálószobás erkélyes lakrész szobái, maximum 6 személy részére:

1. szoba – 2+2 személy részére nagy franciaággyal és kihúzható kanapéággyal,

2. szoba – 2+1 személynek erkéllyel, francia- és kanapéággyal, saját hűtővel és étkezősarokkal.

Fenyves Vendégház
Fenyves Vendégház
Fenyves Vendégház
Fenyves Vendégház

Az emeleti 3 személyes szoba:

Franciaággyal, szekrénnyel és kinyitható kanapéval egyaránt felszerelt, a földszinten található saját, zuhanyzós fürdővel, ami a folyosóról megközelíthető.

Fenyves Vendégház
Fenyves Vendégház
Fenyves Vendégház
Fenyves Vendégház

A 2 hálószobás lakrész szobái, legfeljebb 4 személy részére:

4. szoba – 2 személy számára franciaággyal, szekrénnyel,

5. szoba – 2 vendég részére franciaággyal és szekrénnyel,

Fenyves Vendégház
Fenyves Vendégház
Fenyves Vendégház
Fenyves Vendégház

A közös használatú udvaron az ingyenes parkolás mellett grillezési és bográcsozási lehetőség is van, éppen ezért családok számára abszolút ideális!

A Fenyves vendégház bárkinek jó választás!

A Balaton környékén nem csak a természeti kincsek és látnivalók csodálatosak, hanem a sokféle település és egyéb ember alkotta látványosság is bőven tartogat programokat.

Akár a pároddal, akár az egész családdal, baráti társasággal érkeztek, biztosak lehettek benne, hogy minden napra találhattok valami új úti célt.

És mi lehetne mind a pihenéshez, mind a felfedezéshez jobb bázis, mint Siófok?

Innen tényleg bárhová könnyedén el lehet jutni autóval, biciklivel, de akár tömegközlekedéssel is.

Mindenkinek más elképzelései vannak egy tökéletes nyaralásról, hiszen vannak, akik inkább a szárazföldi, míg mások a vízi élményeket helyezik túlsúlyba, a balatoni lubickolást viszont egyik tábor sem szívesen hagyná ki.

És ami ilyenkor a legjobban jön, az nem más, mint a közelség!

A Fenyves Vendégháznak ez talán a legnagyobb erőssége: hihetetlenül közel található a parthoz, így rengeteg időt és energiát tud megspórolni, aki itt száll meg.

Kerékpárodat a kertben zárt helyen tudhatod, míg a megérdemelt pihenésedet töltöd nálunk.

Foglald le a Neked leginkább megfelelő szállást még ma!

A Fenyves Vendégház nem véletlenül olyan népszerű, hiszen számtalan igényt képes kielégíteni kisebb családokétól kezdve akár 14 főig.

Éppen ezért érdemes már előre cselekedni és időben lefoglalni a kiszemelt lakrészt!

Habár az évnek viszonylag nagy részén kellemesen lehet időzni a Balatonnál, ám a nyaraló szezon legjobb napjai hamar elkelnek, szóval siess!